6 Tem 2010

Bir Televizyon Gerçeği Dest-i İzdivaç

Televizyonda şöyle bir kanallara göz atarken mutlaka karşılaşacağımız evlilik programları gittikçe sinir bozucu hal almaya başlasa da bir yandan da reytingleri zorluyor.
Genelde 70'inden sonra hiçbir derdi olmayan yaşlıların katıldığı, çoğu zaman katılanların potlar kırıp bizi gülmekten yerlere yatırdığı (!) evlilik programlarının sunucularından biri Türkiye'nin yaşlılarını evlendirdikten sonra kendi de evlendi.Evet, bahsettiğimiz kişi Esra Erol. Evliliğini 70 milyon önünde canlı yayında yaparak tüm Türkiye'ye örnek davranış sergileyen ve programına adam kazandıran sunucumuz bu sayede de herkesi ''Evlenelim'' kampanyasına davet ediyor.

Genellikle 70 yaş ve üstüne hitap eden programa olan hayranlığım (!) facebook'taki videoyu görünce bir kat daha arttı. Programa katılan dedemiz kendini o kadar kaptırmış ki evlilik isdeğine ''Beni çiftleşdirin.'' diye başladı. O anda bütün stüdyoyla beraber kopan Esra Erol da dedenin yanlışını düzeltmeye çalıştı.

''Beni 6 ay eşek emzirmiş'' , ''Beni çiftleştirin'' gibi trajikomik olayların yaşanıp konuşulduğu bu programlar umarım en yakın zamanda son bulur.

E sunucusunun da evlendiğine göre programın bitmesini dört gözle bekliyoruz.

6 Yorum yapıldı:

Blog Atölyesi Senatör'ü dedi ki...

Çok güzel noktaya deyinmişsin ne olmuş kavga falan mı olmuştu düşünün arka perdesinde!?

Selinay Vatansever dedi ki...

Orasını bilmiyorum SENATÖR

Blog Atölyesi Senatör'ü dedi ki...

Hmmm tamam.

Selinay Vatansever dedi ki...

Hm..

Blues Junior dedi ki...

Bunu bizim ailenin yaşlı tayfası izliyor genelde. Bayağı sıkıcı bir program. Dedecim gelmişsin 70 yaşına, bırak abazalığı git çocuklarının yanına yerleş dimi?

Selinay Vatansever dedi ki...

Tabi ki

Yorum Gönder