23 Ağu 2010

Kayıp Armağan

Kayıp Armağan'ı izlemediyseniz, animasyon filmi izledim dememelisiniz. Harikulade bir başyapıt. Yaklaşık 45dk.lık süper bir eser. Film kadar konusu da hayli müthiş ve insanı içine çekip sürükleyecek türden. Gerçek hayatla hayalin muhteşem karışımı. Senaryo Cemal Hünal'a ait. Yönetmen ise kardeşi Kerem Sami Hünal. Seslendirenler ise gerçekten müthiş bir kadrodan ibaret; Tuncel Kurtiz, Pelin Batu, Ali Poyrazoğlu,Emrah Elçiboğa, Necip Memeli, Gürsu Gür, İke Aykut Oğul, Kazue Suzuki, Alper Develioğlu, Keisei Takashima, Engin Alkan, Zeki Atlı.

Hikaye şöyle; Torajiro Yamada isimli samuray, yurdu olan Japonya'dan çok uzaklara önemli görev için gönderilmiştir. İmparatorunun emriyle Osmanlı Sultanı II.Abdülhamit'e, Ege sahillerinde korsanların saldırısına uğrar ve kılıç çalınır. II. Abdülhamit kılıcın bulunması için son Yeniçerilerden Orhan'ı Yamada'ya rehberlik etmesi için üzere görevlendirir. Zamanlarının Gerisinde kalmış iki savaşçı Kayıp Armağan'ı bulmak üzere yola çıkarlar. Onları müthiş bir savaş beklemektedir..

Hikayesi kısaca böyle animasyon filmin. Sinemalarda yayınlanmadan direkt TV'ye verilmişti dün. Sebebi ise sinemalarda yayınlanacak kadar uzun bir animasyon film olmaması. Biz izleyiciler için hiçbirşey farketmez. Eğer bir filmi beğendiysek ve izlemek istiyorsak, her ne olursa olsun mutlaka bulur alır izleriz. Film dün FoxTV'de yayınlandı. İleriki günlerde diğer kanallara sıçrar mı bilemeyiz. Ama gerçek şu ki, bu animasyon film gerçekten izlenmeye değer.

İzlemeyenler için, buyrun fragman.


Kayıp Armağan Fragman. Yapımcı: Sobee Stüdyoları Video: Vimeo.


İyi seyirler dilerim. Bir dahaki yazıda tekrar buluşmak dileklerimle..

1 Yorum yapıldı:

Yakup ÇETİN dedi ki...

Gerçekten Güzel bir Filimdi. İŞzlemeyenlere bende tavsiyte ederim.

Yorum Gönder