1 Eyl 2010

Kurtlar Vadisi Pusu - Yeni Sezona Hazırlık

Pana Film artık yavaş yavaş dizisini yeni sezona hazırlamaya başladı. Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda ATV'de olacak bildiğiniz gibi. Ve yeni sezon için ilk fragman da yayınlandı. Fragman çok etkileyici doğrusu. Dizinin yeni oluşumu hakkında pek bilgi vermese de, biz yeni sezonun ne kadar güzel olacağını tahmin edebiliyoruz.

Geçen sezon finalinde İskender Büyük adlı karakterin diziden çıkartılması, tam bir ahmaklık olmuştu. Yeni Sezon lafını duyunca bu karakteri de anmadan edemiyoruz doğrusu. Bu karakter feda edilmeseydi eğer, yeni sezonda çok daha büyük maceralar yaşanabilecekti. Neyse lafı daha fazla uzatmadan fragmana geçelim. Yeni sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz. Şimdi konuyu biraz da şirketin filmine çevirelim.

Önceki yazımda Kurtlar Vadisi Filistin'in çekimlerinde meydana gelen kazadan bahsetmiştik. Bu olaydan ve resmi açıklamadan sonra Pana Film çabucak toparlanmaya koyuldu. Yanan sahnelerin çekimi için Adana/Tarsus'ta yeniden dekorlar hazırlanmaya ve kurulmaya başlandı. Tabi bu kazanın ardından zarar fazlasıyla büyük olsa da, şirket filmi çekmekte kararlı. Bu kararlılıklarından ötürü tebrik etmek lazım gerçekten.

Film setinde olan kaza ilk sosyal medyada yankı bulduğunda, ülkemin güzel insanları da beyinlerinin teori üretme kısmını hemen harekete geçirip, malum teoriler üretmeye başladılar. 'Malum' diye bahsediyorum çünkü o teorilerin içine bulaşmak, karışmak istemiyorum bir web yazarı olarak. Siz okurların anladığına kesinlikle eminim. Hatta içinizden bazıları bu teori üretme işinin içine girmiş bile olabilir, Neyse. Kısacası, Anladınız siz onu diyerek geçiştirelim.

Yeni sezon hakkında herkesin yüksek hayalleri ve güzel bir sezon olacağına dair ümitleri var. Pana Film, dileriz ki bu ümitlerimizi her zamanki gibi önce kuvvetlendirip, sonra kırmaz. Bir dahaki yazıda görüşmek dileğimle..

0 Yorum yapıldı:

Yorum Gönder