14 Şub 2012

Ücretsiz Alan Adı Hizmeti Veren Yerler


Ücretsiz domain (bedava alan adı) almak, özellikle web işlerine yeni başlayanların en çok ihtiyaç duydukları ve aradıkları konudur. Bir proje yapılacaktır ama elimizde domain yoktur. Bu durumda imdadımıza ücretsiz domain veren siteler yetişiyor. Önceleri çok daha yaygın olan bu siteler, domain kayıt ücretlerinin ucuzlamasıyla azaldı.
Bedava domain veren siteler genellikle kendi domainlerinin subdomaini (alt alan adı) olarak verirler domaini: subdomain.domain.com gibi. Birçok site, verdiği bedava domainde, kendi reklamlarını yayınlamaktadırlar.
Ücretsiz alan adı (bedava domain) veren siteler:

www.tr.cc : tr.tc uzantılı bedava domain veren Türkiye’den bir site.

www.smartdots.com : net.tc, eu.tc gibi onlarca domain seçeneğinden birinin seçerek ücretsiz alanadınızı alabilirsiniz. Birçok profesyonel özelliği bulunan bir sistem ve isterseniz ücretsiz bir şekilde reklamları kaldırabiliyorsunuz.

www.co.cc : co.tc uzantılı bedava domain veren bir site.

www.freedomain.co.nr : co.nr uzantılı bedava domain veren bir site.

Yukarıdaki siteler, önde gelen ücretsiz domain siteleridir.

Eğer ciddi bir proje düşünüyorsanız, bedava domain size uygun değildir. Daha çok bu işe çok yeni başlayanların tercih ettikleri bedava domain yerine 15 TL ödeyerek com, net, org vs. uzantılı kendi domaininizi almalısınız.

1 Yorum yapıldı:

Adsız dedi ki...

Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl için insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımız fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız. Cerrahide ve donör olarak risk yoktur. o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Gönder